söndag 27 februari 2011

Så blev söndagen

Vad blev då resultatet av dagen?

Jo, det blev ett besök på A6. Ikea och BR leksaker och en skoaffär.


Sedan blev det en liten rundresa med slutdestination hos svärföräldrarna där vi fick god mat och sedan blev det även lite planering... ;)

Sonen mådde dock jätteilla när vi kom fram dit. Han stapplade in i huset och gick sedan direkt och lade sig och sov sedan i över 2 h. Jag var säker på att han hade fått magsjuka (tror det går i hans klass nu) - men tack och lov mådde han bra när han vaknade och då åt även han middag och sedan var han igång igen. Tror nog att han mest var trött (sena kvällar och tidiga morgnar denna helgen) + att han vart åksjuk då han mestadels tittade på sina nya Ninjagos samtidigt som vi körde runt på en massa småvägar.

Vi kom hem runt 17-tiden och då sonen satt fram i bilen hela tillbakavägen så mådde han bara bra. Det blev sedan en liten Ninjagoturnering mellan mig, sambon och sonen och sedan åt vi god grillad mat. Hann även med en liten fortsatt rensning i tvättstugan, tvättade ett par maskiner och tittade sedan på Solsidan.

Nu tänker jag titta lite på "På Spåret" innan jag ska sova. Hör även ett par bilar som kör runt och leker på isen. Tredje kvällen i rad som de kör där .. hoppas bara isen håller..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar