IKEA the book : formgivare, produkter & annat - Brun

Jag har köpt en likadan till mig själv men hållt den gömd så att inte mamma skulle råka få syn på den innan.
Jag har inte hunnit titta så mycket i den själv än men mamma hade tittat i sin idag och tyckte att den var jätterolig. Det är med en massa olika möbler genom de åren som IKEA har funnits. Kul att se utvecklingen och att man går tillbaka till gamla trender igen.
Jag tittade igår i en bok från 60-talet som handlade om hur man skulle göra och möblera sitt hem för bästa resultat. Hur kul som helst. Och många av möblerna är hur moderna som helst idag igen.

Idag gick vi upp vid 7.20 och sambon bakade scones och sedan bänkade vi oss traditionsenligt framför Vasaloppet. 9:e året i rad som vi hade sconesfrukost till detta.

Vi satt dock inte bänkade alla 4 timmarna innan de första var i mål utan jag hann med att städa och tvätta.

Sonen har varit med sitt hockeylag i Jönköping idag på avslutning. De har bowlat, käkat och tittat på HV71: J20-lag. När han kom hem frågade jag om de hade haft skoj och det hade de haft. Men han var inte riktigt nöjd med hockeymatchen de hade sett. De hade nämligen åkt därifrån innan matchen var slut då det hade blivit en massa bråk på planen. De hade slitit av varandra tröjorna och slagits för fullt berättade han, så då hade hans egna tränare sagt att detta var inget att se och så hade de åkt därifrån.
Jag jobbar med en av sonens tränare så jag ska höra vidare på jobbet imorgon om vad som hände, men följande går att läsa på http://www.hv71.se/
--------------------------------------------------
HV71 J20 - Djurgårdens IF 3-2
Inlagd: 6 mars 2011, kl 18:26
Djurgården tog ledningen med 0-1 efter två minuter men HV71 gjorde en bra första period och kunde vända matchen. Timmie Persson kvitterade efter 12:41 efter att Sebastian Strandberg har stressat fram ett misstag i boxplay. När HV71 sedan får helgens första powerplay kommer också 2-1 som görs av Julius Selle-Larsson. Skott 21-11.
HV71 var bättre i första perioden och har även ett litet övertag i andra men 2-1 står sig. Skott 12-10.

Efter tre minuter kvitterar Djurgården och även om Djurgården har övertaget i tredje perioden håller HV försvaret och Viktor Kokman tätt. Matchen avslutas med ett slagsmål där tre spelare ur varje lag får matchstraff. Skott 2-15.
HV71 får starta sudden i boxplay men man stressar Djurgården till misstag och Sebastian Strandberg blir fri med målvakten och avgör matchen. Skott 2-0.