måndag 29 oktober 2012

Isolering och hockey

Vårt tillbygge går framåt.
I helgen som var isolerade vi vinden till tillbyggnaden och det gick riktigt snabbt.
Mamma och pappa kom upp vid 8.30 tiden och då körde de och mannen igång och jag och barnen plockade inomhus och gjorde chokladbollar som vi överraskade dem med vid fikat.
Vid 11.30-tiden var allt klart och en massa kubikmeter med isolering hade hamnat på vinden. En del isolering hamnade i trädgården men vi kunde räfsa ihop det mesta så att vi fick undan det också.
Tack och lov för att det inte regnade eller än värre, blåste, denna dag, för Då hade vi haft isolering överallt och även sjön hade fått det på / i sig...


Fika-fix


En "liten" hög med isolering som dock räfsades upp snabbt.

 Hyrd maskin och medföljande "slang".
Mamma och pappa som sliter.

Mannen i full mundering. Det var han som fick äran att krypa runt på vinden.
En glad man som skulle på mustachfest på kvällen.

Efter isoleringsförmiddagen blev det en hockeyeftermiddag. Sonens lag spelade två träningsmatcher. Första matchen spelade han högerforward och den matchen slutade 1-1. Andra matchen stod han i målet (han och en kille till delar på målvaktandet i laget) och resultatet i den matchen blev 3-2.
Skönt med ingen förlust och grabbarna spelade helt suveränt bra! Spelade på helplan också (för andra gången någonsin) så det var riktigt starkt gjort av dem att orka med hela matcherna och spela så bra som de gjorde!

Sonen i målet
Vinst med 3-2! Sonen på marken i mitten någonstans :)


På kvällen var mannen på mustachfest (14 herrar som alla hade odlat mustach och som mindes 80-talet) och jag och barnen hade en mycket lugn kväll där barnen satt vid sina datorer och jag tittade på "Så mycket bättre" som var OK i allafall. Speciellt Darin:s version av "Stockholm, Stockholm".



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar