söndag 3 juli 2011

Nickelodeon dag

Igår hade vi (hela familjen tillsammans med goa vännerna) en riktigt rolig dag.
Först badade vi på Rosenlundsbadet under 4 ½ timmars tid (och jag blev så glad när även motionssimmet var öppet så det fick bli 1 km simning mitt i allt badlekande). Efter detta käkade vi på Max och därefter blev det en kortis hemma hos vännerna (fick bl a beskåda deras nyrenoverade och jättesnygga kök) och därefter åkte vi tillbaka till Jönköping för att gå på Nickelodeon konsert.
Många av barnens favoriter uppträdde, Amy Diamond, Markoolio, Swingfly och även Sara Varga, Nassim Al Fakir och programledare var Sandra Dahlberg och "Prinskörv".

Lite synd dock (som det brukar bli när det gäller barnkonserter) så ställer sig några vuxna långt fram och har barnen på axlarna varpå man inte ser någonting - men vi såg hyfsat bra hela konserten trots allt.

Det är i vart fall skoj när det händer något på "hemmaplan" och då vi har ett par barn som älskar att hitta på saker så var detta mycket uppskattat.

Här kommer några bilder + Markoolio:s "Rocka på" + autografkön efter konserten.


Sonens favorit: Swingfly & Christoffer.

Sara Varga (med "Spring för livet" en något annorlunda sångtext för barn som tycks tycka mycket om denna sång - min dotter kan nästan hela texten utantill)


Dotterns favorit: Amy Diamond


Allas favorit: Markoolio

Markoolio - Rocka På

Charmige: Nassim Al Fakir

 

Autografer av Sara och Al Fakir

 

Autograf av Markoolio

 

Markoolio och sonen byter några ord med varandra.

 

Autgorafer


Dora och min dotter


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar